top of page

copyright / disclaimer

Alle foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de fotograaf Martin Knip, tenzij anders vermeld.

Deze foto's mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt, in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.

Alle foto's waar personen op staan zijn in de openbare ruimte en niet in opdracht of ten behoeve van de afgebeelde personen gemaakt. Derhalve is het de fotograaf toegestaan deze foto's te publiceren mits de geportretteerden geen redelijk belang hebben zich hier tegen te verzetten.

(zie Auteurswet 1912, art. 21).

 

Deze website bevat hyperlinks naar websites of webpagina's van derden.

Martin Knip fotografie heeft geen zeggenschap over de inhoud of andere kenmerken van deze websites of webpagina's en is in geen geval aansprakelijk voor de inhoud of kenmerken ervan. Het plaatsen van links door Martin Knip fotografie houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze websites of webpagina's.

Het verwerken van uw persoonsgegevens vindt plaats doordat u deze zelf verstrekt middels het contactformulier. Deze gegevens worden alleen gebruikt om uw bericht te kunnen beantwoorden of om contact met u op te nemen n.a.v. uw bericht.

De gegevens worden niet voor andere doeleinden bewaard/gebruikt of aan derden verstrekt.

achtergrondfoto: Markus Winkler via Unsplash

bottom of page